Must go // Sofia Spa in Berawa, Canggu

Nadja van Mindful Bali – de allerleukste mindfulness teacher op Bali & goede vriendin – woont het hele jaar op Bali en is daarom de uitgelezen gastblogger voor I Love Bali. Op Bali geeft ze mindfulness workshops, maar ben je niet op het eiland, kun je ook bij haar terecht voor een online cursus. Vraag hier een gratis mini mindfulness cursus aan voor een gelukkige en gezonde mind

Dit keer geen mindful blog van Nadja, maar haar review over de nieuwe Sofia Spa in Canggu.

Sofia Spa, Canggu

Nadja: “Een goede facial in Bali is echt een must! Hoe heerlijk het hier ook is, als je tussen al het verkeer rijdt, kom je terug met een laag van stof en uitlaatgassen op je huid. Niet bepaald goed voor je huid. En dat merkte ik ook echt toen ik hier kwam wonen. Mijn huid werd steeds slechter. Totdat ik besloot om hier iets aan te doen.

Ik heb veel spa’s op Bali bezocht voor een facial maar ze zijn allemaal hetzelfde. Je huid voelt schoner aan maar echt heel veel verschil wat betreft de gezondheid van je huid, zie je niet. Binnen no time was ik weer terug bij af. Tot ik Sofia Spa in Canggu ontdekte. Ze zijn de eerste in Bali die een facial aanbieden, die ook daadwerkelijk iets doet voor je huid – aldus de spa zelf 😉 Na de behandeling zie je direct resultaat, zonder dat de behandeling heel heftig is voor je huid.

Detox Rejuventation

De beste facial die ze hebben is zeker de detox rejuvenation. Het is de meest complete facial, en daar is het resultaat ook naar. Het is geen standaard facial, waarbij ze je huid schoonmaken, je gezicht masseren en een maskertje erop doen. Deze facial werkt in tot de diepe lagen van je huid. Het reinigt je huid, simuleert collageen (waardoor je rimpels verminderen), geeft je huid een detox, balanceert je PH-level en hydrateert je huid. Eigenlijk een alles-in-één-behandeling, die ik nooit eerder ben tegengekomen. Het is een compleet stappen plan:

  • Stap 1: vibratie die tot de diepere lagen van je huid reinigt
  • Stap 2: een stoombad om je porien open te zetten
  • Stap 3: extractie van oneffenheden
  • Stap 4: infraroodlicht dat collageen stimuleert en je huid een detox geeft
  • Stap 5: hydratatie door ultrasound

Sofia Spa, canggu

Om eerlijk te zijn, ik ben er een klein beetje verslaafd aan! Ik heb veel minder last van oneffenheden, mijn pigmentvlekken worden er minder door, lijntjes zijn minder zichtbaar en zelfs de kleur van mijn huid is gezonder en stralender. Naast deze facial bieden ze ook massages aan, waxen ze met organische producten en bleken zelfs tanden op een niet invasieve manier.

Ik ben inmiddels kind aan huis bij Sofia Spa! Het is mijn beste excuus om even 90 minuten een break te krijgen van werk en mama zijn! Voor een ‘pick me up’ kan je Sofia Spa vinden in Berawa naast Pomelo cafe.

Sofia Spa, Jl Pantai Berawa No. 77, Berawa, Canggu.

Liefs Nadja

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties

  1. Dit klinkt heerlijk! Ik ga eind september naar Bali dus ben super blij met deze blog en ga dit zeker onthouden. Moet je dit ver van te voren boeken? En weet je wat deze behandeling kost?

%d bloggers liken dit: