Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van www.ilovebali.nl. Ik ben niet aansprakelijke voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van www.ilovebali.nl.

De inhoud van www.ilovebali.nl is door mij samengesteld: de teksten zijn door mij geschreven en de foto’s door mij gemaakt (tenzij anders aangegeven). Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s of tekst is wettelijk niet toegestaan. Het is enkel toegestaan om mijn foto’s te gebruiken als je een duidelijke link plaatst naar www.ilovebali.nl en je vooraf toestemming hebt gevraagd. Copyright © 2017 www.ilovebali.nl. All Rights Reserved.

Disclaimer advertorials

Een advertorial is een door mij geschreven blog, waar een merk voor betaald. Dit verandert echter niets aan mijn mening over een product. Ik plaats NOOIT iets waar ik niet achter sta. Ook in het geval van betaling is mijn eis dat het product goed bij I Love Bali past. Onderaan de blog staat in het geval van een advertorial altijd vermeld dat het om een advertorial of samenwerking gaat.

Cookies

Op I Love Bali worden soms cookies gebruikt van samenwerkingspartners die gepersonaliseerde advertenties verzorgen en traffic analyseren.