Tip: slapen in het leukste hutje aan het strand op Nusa Ceningan

Area's, Nusa Ceningan, nusa lembongan  /   - 

Eigenlijk heb je helemaal niet zoveel nodig, als je voortuintje direct aan de zee van Nusa Ceningan ligt! Al jaren kom ik op Nusa Lembongan en al jaren zie ik de ongelooflijk instagrammable witte hutjes van het Le Pirate Resort. Hier wil ik een keer slapen, bedenk ik me elke keer weer. En nu was het zo ver! Ik verruilde Bali voor 2 nachtjes in voor de Nusa eilanden. En boekte eindelijk een van de bekende witte hutjes van Le Pirate! Hartstikke betaalbaar trouwens! Le Pirate Nusa Ceningan Bali1

De boot van Bali gaat naar Nusa Lembongan en vanaf de boot kun je je laten brengen naar Le Pirate, op het ernaast gelegen eiland Nusa Ceningan. Dit bereik je via de wereldberoemde Yellow Bridge. Of je huurt een scooter en scheurt zelf van het ene eiland naar het andere.

Het resort is kleinschalig, wat ik prettig vind. Slechts een paar identieke hutjes staan er rondom een klein maar fijn zwembad, pal aan zee. Je kijkt uit over het kanaal met alle seaweed farms waar Nusa bekend om staat. Met hoog water staat het azuurblauwe water er mooi bij, en kun je er bijvoorbeeld over suppen. En met laag water, staat het kanaal helemaal droog en zie je alle seaweed farms.

De kamers zijn simpel, maar hebben alles wat je nodig heeft. Het is een klein hutje, met een comfortabel bed. Ik denk dat het bed 75% van het hele hutje beslaat, dan snap je de grootte een beetje. In het schattige witte huisje, vind je een airco en een fan. De badkamer is buiten! Zo heerlijk, met de zon op je bol douchen. Genieten toch!

Ik betaalde geloof ik €60 voor 2 nachten, inclusief een (simpel) ontbijt. Niet duur dus! Boek Le Pirate! Le Pirate Nusa Ceningan Bali1

’s Avonds zit je bij Le Pirate precies gaat voor een mooie sunset. Bestel een cocktail in de buitenbar  en geniet van het adembenemende uitzicht vanaf het resort over het kanaal en de zee!

Dit is wakker worden in het paradijs! Boek Le Pirate hier!

Meer Nusa Lembongan tips in deze reel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daisy Oppelaar (@daisyoppelaar)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: