SKUTE 100% elektrische scooter // Voor een groener Bali

Bali Info, More Bali  /   - 

Oh man, wat MIS IK BALI! Ik hoop toch zó dat ik snel weer die kant op kan. Lekker op mijn scootertje het eiland over crossen. En nu wordt nu alleen maar leuker, namelijk met SKUTE. SKUTE is de eerste, 100% elektrische, milieuvriendelijke scooter op Bali. Daar worden wij super enthousiast van. Want we willen natuurlijk nog véél langer van het prachtige groen op Bali genieten.

SKUTE elektrische scooters

SKUTE is in 2019 opgericht door een groep ouders van de Groene School die een droom deelden van
een stiller, groener Bali. Samen met lokale gemeenschappen werken ze hard om elektrische scooters de norm te maken op Bali. Dit doen ze op basis van ‘planet-before-profit’, oftewel: al het werk wat ze doen is met oog op het belang van Bali en onze planet in plaats van een hoge winst. De winst die ze maken wordt teruggestopt in het uitbreiden van elektrisch vervoer en om je jeugd op het eiland voor te lichten.

Time to wake up

Bali telt zo’n 3 miljoen scooters , waarvan ieder jaar ongeveer 250.000 nieuwe benzinescooters. De wegen zijn niet voorbereid op zo’n toenemend aantal voertuigen, met als gevolg erntiste verkeersdrukte en files, wat leidt tot meer lucht- en geluidsoverlast en meer CO2.  Luchtvervuiling is dan ook een ernstig probleem op het eiland. Een van de grootste boosdoeners? Juist ja, die 3 miljoen scooters. Daarbij stoten de scootertjes CO2 uit én zorgen ze voor een hoop geluidsoverlast.

Val op met SKUTE

Met hun te gekke, kleurrijke scooters wil SKUTE een nieuwe beweging starten. Duurzamer rijden voor een groener Bali. De afstanden op Bali zijn perfect voor elektrische scooters. WIN-WIN dus! Meer info? Neem eens een kijkje op hun website. 

Ga jij deze te gekke elektrische scooter huren op Bali? Wij wel!

Liefs, team I Love Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

%d bloggers liken dit: