Leukste guesthouse in Canggu: Ayok Stay & Surf

Leuker dan dit wordt het niet hoor! Ayok Stay & Surf is een kleinschalig guesthouse op een geweldige locatie vlakbij het strand van Canggu. In 5 minuten loop je naar het strand en op de scooter is het nog geen minuut. Het guesthouse wordt gerund door een hele leuke, vriendelijke Balinese familie, die er zelf naast wonen. Het guesthouse heeft alles wat je wilt. De kamers zijn ruim en  schoon, hebben echt een heerlijk groot bed en de badkamer is bijna een balzaal. Een van de kamers heeft zelfs een roze badkamer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ayok Stay and Surf (@ayokstayandsurf)

De kamers zijn allemaal vernoemd naar surfspots in de buurt; eigenaar Ayok is namelijk een van de beste longboarders van Canggu en geeft zelf ook surfles. Dus als je je Canggu trip wilt combineren met een paar goede surflessen moet je hier zeker slapen én les bij Ayok boeken.

Recent is het guesthouse gerenoveerd dus alles ziet er tip top uit. En sinds de renovatie is er ook een zwembad in de tuin met een paar fijne ligbedden.

Guesthouse in Canggu

Het guesthouse ligt in een rustig straatje, maar wel temidden van alle gezelligheid. Als je niet op een scooter durft te rijden, maar liever alles lopend doet, is Ayok Stay & Surf de perfecte uitvalsbasis. Hotspots als Canteen, Deus en Shady Shack zijn allemaal op loopafstand, net als het strand. Toch wel heel handig.

Boeken kan onder andere via instagram, Airbnb of mail naar ayokstayandsurf@gmail.com. En doe hen de groetjes van mij!!!

Ayok Stay & Surf Ayok Stay & Surf Ayok Stay & Surf, guesthouse in Canggu

Meer Canggu tips op I Love Bali vind je hier!

Veel plezier!

Liefs

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: