Must Sleep // Rock ’n Reef, Uluwatu

Area's, hotels, Slapen, uluwatu  /   - 

Oke, nu ben ik nog niet zoooooo vaak als Daisy op Bali geweest, maar wel heb ik, de afgelopen drie keer dat ik er geweest ben, op heel veel verschillende plekken geslapen. Mijn absolute favoriet tot nu toe? De huisjes van Rock ’n Reef in Uluwatu, het zuiden van Bali. Waarom? Dat vertel ik je graag!

Psst! Ik heb Dais inmiddels ook enthousiast gemaakt en zij heeft er al een paar nachten geslapen! Onderaan de blog foto’s van haar verblijf in Rock ’n Reef.

Rock 'n Reef

Slapen bij Hotel Rock ’n Reef

Bij toeval kwam ik op dit prachtige plekje terecht. Daar was ik me trouwens niet direct van bewust, aangezien ik daar in het pikkedonker aankwam. Ik zou eigenlijk bij een homestay verderop overnachten. Maar ik kwam wat later op de avond aan, en er was daar niemand te bekennen (ja, zo gaat dat af en toe op Bali). Stond ik daar met mijn koffer, in de middle of nowhere. En nu? Niet veel later kwam er een Australisch stel langslopen, ik raakte met ze aan de praat en vroeg waar zij verbleven. In Rock ’n Reef zeiden ze. Ze hadden geen idee of er nog plek was, maar ik besloot gewoon met hen mee te lopen. Of nouja gewoon… Via een pad van letterlijk 1 meter breed, met aan de ene zijde een soort van afgrond, liep ik met mijn koffer achter het stel aan naar beneden. Ik zag geen hand voor ogen. Toen moesten we ook nog even een steile trap af, met de koffer op mijn nek. Maar hoe verder we naar beneden liepen, hoe beter ik de zee hoorde. Dat is in ieder geval een goed teken dacht ik, lekker dicht bij het strand. Eenmaal aangekomen was er gelukkig nog een hutje voor me vrij. Ik had een bed, eigen badkamer en wifi. Nogmaals, het was donker en ik zag totaal niet waar ik nu precies was. Tot ik de volgende ochtend wakker werd…

Uitzicht hutje Rock 'n Reef

Een knal blauwe zee als deurmat, een prachtig groene jungle als achtertuin en aapjes die over mijn dak klauterde. Ik keek mijn ogen uit. Op zo’n plekje was ik nog niet eerder geweest. De rust, de natuur en de vriendelijke gastvrouwen maakte het hele plaatje compleet. Rock ’n Reef is een klein paradijsje op Bali. De trappen die je op en af moet om hier te komen zijn meer dan de moeite waard. Dus ben je op Bali, breng dan vooral een bezoekje aan dit fijn plekje. Slim om van te voren wel even te reserveren, want ik ben niet de enige die het hier zo mooi vind!

Rock 'N Reef

Waar vind je Hotel Rock ’n Reef?

Rock ’n Reef vind je naast het bekende hotel Anatara. De meeste taxi’s weten dan wel waar het is. Ben je met de scooter, ook dan moet je richting Anatara. Het adres is Pecatu village right, Jl Labuan. Eenmaal hier aangekomen lijkt het een doodlopende weg, maar te voet kun je dus het avontuurlijk pad richting Rock ’n Reef volgen. En slim om dus wel te gaan als het nog licht is buiten. In het donker alleen dat pad af is absoluut geen aanrader.

Daisy’s Rock ’n Reef stay!

Rock 'n Reef, Uluwatu Bali Rock 'n Reef, Uluwatu Bali, daisy, surf Rock 'n Reef, Uluwatu Bali Rock 'n Reef, Uluwatu Bali, daisy Rock 'n Reef, Uluwatu Bali Rock 'n Reef, Uluwatu Bali, Rock 'n Reef

Tip: heb je de blog met alle must do’s in Uluwatu al gelezen? Handig, hoef je zelf nergens meer over na te denken. Je hebt immers vakantie he 😉

Liefs Mirte

(& een beetje van Dais!)

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

    1. Hoi! Het kan dat ze niet (meer) op Booking.com staat. Je kunt wel gewon via hun eigen website boeken, maar dan heb je geen korting via Booking.com. Succes en veel plezier!

%d bloggers liken dit: