Hier vind je de beste koffie in Seminyak

Je kan de dag niet beter beginnen dan met een lekker bakkie koffie. Wij zijn de afgelopen maanden in veel cafe’s, restaurants en koffietentjes geweest om jou te kunnen vertellen waar je de lekkerste koffie kan vinden. De koffie in Bali is niet alleen ontzettend lekker, maar het is ook elke keer weer de vraag wat voor “afbeelding” je nu weer op je koffie krijgt. Benieuwd waar je de beste koffie drinkt in Seminyak? Wij vertellen het je!

De beste koffie in Seminyak!

Revolver Espresso

Voor de echte koffielover is Revolver Expresso een must go. Wat Revolver anders maakt dan de rest, is dat ze echt hun eigen koffie branden en verkopen. Niet alleen de koffie is een hele beleving, maar de plek zelf ook. Bij aankomst heb je hebt het gevoel dat je bij een nachtclub aankomt, doordat je hartelijk wordt ontvangen door een portier en zodra je binnen bent, heb je meteen het gevoel alsof je een stoere motorclub binnen stapt. Deze plek is heel anders dan de andere instagramwaardige plekken in Seminyak. Het is een echte stoere en industriële plek, die je niet mag missen!

SOUQ

Wil je SOUQ bezoeken dan is het gebruik van Google maps zeker een aanrader. Het pand is behoorlijk groot, maar je rijdt er op de een of andere manier zo voorbij. Ook omdat SOUQ zich bevindt bij een drukke weg, namelijk achter Sunset Road. Maar zodra je er binnen bent heb je, je rust weer gevonden. Niet alleen de koffie is moeite waard om er heen te gaan, het is ook nog eens een heerlijke werkplek. Maar  dat is nog niet alles, SOUQ is ook een interieur winkel. Waar je zelfs de koffiekopjes waar je uit drinkt en de stoelen waar je op zit kan kopen.

Koffie in Seminyak

Pison

Dit is echt de plek waar jij een lekkere kop koffie kan scoren. De koffie wordt met heel veel liefde gemaakt en je merkt, als je binnen komt, ook meteen dat je in een goede koffietent terecht ben gekomen. Ook hier doen de baristas hun uiterste best om jouw koffie van een mooi kunstwerk te voorzien. Je kan hier niet alleen lekkere koffie drinken om je dag mee te beginnen, ook voor in de avond is het zeker een dikke aanrader. Bij revolver serveren ze namelijk ook avondeten én ze hebben een heerlijke dessertkaart. Snak je naar jouw dosis caffeïne in de avond? Probeer dan zeker een van de koffiecocktails. Dat wil toch iedereen in zijn leven?

Wil je een kop koffie met je eigen gezicht of bijvoorbeeld het logo van je bedrijf erop? Check dan 5x de allertofste hotspots in Seminyak. Je vindt daar de perfecte hotspot om je eigen koffie te laten ontwerpen. Wat is jouw favoriete koffieplek op Bali? Of waar drink jij de beste koffie in Seminyak?

Liefs,

Tamara & Robin
Storyontheroad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: