Hotspots in Umalas Seminyak// Hier moet je zijn

Area's, Food, hotspots, seminyak  /   - 

Seminyak is een van de meest bruisende, maar ook meteen meest drukke steden van Bali. En hoewel het heerlijk is om in die drukte op te gaan, kunnen we ons voorstellen dat je af en toe ook wel wat rust wilt. Wat weinig mensen weten, is dat net buiten Seminyak het fijne Umalas zit. Hier vind je heel veel leuke hotspots en vooral rust. Benieuwd welke spots je niet mag missen in dit gebied? We zetten ze even voor je op een rij.

De beste hotspots in Umalas

Kembali

Deze verborgen parel is een must-go in Umulas. Je eet hier wat ons betreft de lekkerste corn fritters (een soort maiskoekjes met een gepocheerd eitje er op) en kunt hier zowel binnen als buiten in alle rust vertoeven. Het interieur van Kembali is om over naar huis te schrijven, over alles is nagedacht en we zouden het liefst ons hele huis zo inrichten. Het is overigens ook een heel fijn werkplekje met genoeg ruimte, goede wifi en heerlijke koffie.

hotspots in Umalas

Monsieur Spoon

Verlang je naar een echte croissant of lekker vers gebakken brood? Dan moet je bij Monsieur Spoon zijn! Wij komen hier altijd terug voor een almond croissant, chocolade broodje of heerlijk kopje koffie! En we zijn blijkbaar niet de enigen, het cafe heeft inmiddels al 5 locaties op Bali namelijk in Ubud, Umalas, Seminyak, Canggu en Petitenget. Kortom, voor een ontbijtje zoals alleen de Fransen ‘m maken, moet je bij Monsieur Spoon zijn.

Remix & Co

Kun je wel wat extra vitamientjes gebruiken? Dan ben je bij Remix aan het juiste adres! Wij kunnen hier bijna niet voorbij rijden zonder een versgeperst sapje te scoren. De koeling bij Remix staat vol met gezonde sapjes, zo is ervoor ieder wat wils. Mocht je echt een oppeper kunnen gebruiken, dan kun je hier ook terecht voor een Juice Cleanse. Hierbij vervang je bijvoorbeeld 1 maaltijd per dag met een sapje of kun je er zelfs voor kiezen om 3-5 dagen alleen maar juices te drinken. Zo ben je binnen no-time weer helemaal opgeladen! Ben je niet zo van de sapjes, of heb je gewoon zin in iets anders? Lucky you! Vanuit Remix kun je zo doorlopen naar het cafeetje ernaast ‘Good Boba’, hier maken ze de lekkerste en meest bijzondere bubble tea combinaties. Win win!

hotspots in Umalas

Interior Tonic

Het is je vast wel opgevallen dat Bali barst van de mooie interieur items en cafeetjes die er tot in de puntjes verzorgd uit zien. We kunnen ons goed voorstellen dat je die mooie items direct wilt kopieren en plakken naar je huis en laat dat nu precies mogelijk zijn bij Interior Tonic. Deze interieurwinkel staat vol met moois, van meubels tot servies en zelfs vazen. Maar naast interieurshoppen kun je hier ook terecht voor een goed kopje koffie of healthy juice. Kortom, alles wat je nodig hebt onder één dak.

hotspots in Umalas

Dus ontsnap lekker aan de drukte van de stad en geniet in alle rust bij een van deze fijne hotspots in Umalas. Verblijf je in Seminyak en ben je op zoek naar een lekker kopje koffie in de buurt? Lees hier waar je de beste koffie van Seminyak vindt. Wat is jouw favoriete hotspot in Seminyak?

Liefs,

Tamara & Robin

Storyontheroad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: