Love it // The Puri Beji Villas en B&B in Berawa, Canggu

Af en toe moet je jezelf eens goed verwennen! In het dagelijks leven, maar al helemaal als je op vakantie bent. Ik hoor het vaak: de eerste en laatste paar dagen van onze vakantie gaan we echt in een mooi hotel of dikke villa slapen. De eerste paar dagen om ‘bij te komen van thuis en de reis’ en de laatste paar ‘om de vakantie in stijl af te sluiten’. I couldn’t agree more. Als ik in Bali ben, sluit ik mijn trip maar wat graag af in The Puri Beji Villas en B&B. Dit is zo’n heerlijke plek! En het design is zo nice: heel veel beton, mooi hout, super clean. Love it! Echt zo’n huis waarvan je zegt: als ik later groot ben…. wil ik het ook zo!  puri beji villa, canggu berawa bali

The Puri Beji Villas en B&B Puri vind je in Berawa, een deel van Canggu en vlakbij Seminyak. De villa’s en B&B staan heel dicht bij het strand van Berawa en bij Finns Beachclub. Top locatie dus.

Psst! Ik mag een flinke korting geven als je boekt via I Love Bali! Scroll naar beneden voor de details. En als leuk extraatje mag je gebruik maken van de nabijgelegen gym van Canggu Club.

The Puri Beji Villas

Het hele complex bestaat uit een 2 grote privé villa’s en een bed & breakfast, 12 kamers in totaal. Ideaal voor bijvoorbeeld een hele grote groep als een familie of een retreat. De villa’s kun je als geheel huren en hebben elk plek voor 8 man. Maar je kunt ook een losse kamer boeken. Vorig jaar sliep ik hier een nacht met een aantal vrienden uit Nederland. Ik sliep in de simpelste kamer, the pool house, maar zelfs die was nog hartstikke luxe. Tijdens mijn laatste trip sliep ik weer in Puri Beji Villas, dit keer met vriendlief, in een van de grote kamers van de villa. Je snapt: die was van alle gemakken voorzien dus we hadden een topnacht! Tel daar nog een flink zwembad, een grote buitenkeuken en -huiskamer, staff en security bij op en je bent een gelukkig mens. (De uitdrukking ‘ik heb niet veel nodig’ gaat hier helaas niet op! Ha! Maar goed, zoals ik al zei, je moet jezelf af en toe verwennen).

puri beji villa, canggu berawa bali
Het ‘bescheiden’ pool house…

Het is hier zo fijn dat je nooit meer de villa uitkomt! Boeken kan direct via de site. Kamers prijzen vanaf: 115 USD voor een poolroom en 145 USD voor een master bedroom, beide inclusief ontbijt en een super lekker koffie- of theemoment om 16u met wat lekkers. En de hele villa is vanaf 400 USD per nacht te huur.

10% korting

Maar als je de 10% I Love Bali korting wilt, kun je mailen naar puribejibali@gmail.com – vermeld dan wel even dat je via I Love Bali komt! Mailen kan gewoon in het Nederlands ?

The Puri Beji B&B

Ook sliep ik een nacht met een goede vriendin in de Bed & Breakfast. Hoewel een B&B in mijn beleving ‘nothing fancy‘ is, is dit toch even andere koek. Wát een heerlijke plek! The Puri Beji B&B bestaat uit vier kamers in traditionele Joglo stijl. Geen 13 in een dozijn hotel, maar het geeft je echt een Indonesisch gevoel. De kamers zijn ontzettend groot en kunnen aan de voorkant over hun geheel open. Lekker doorwaaien dus! ’s Ochtends maakt de staff op jouw verzoek een goed ontbijt voor je. Je kan uit diverse mega lekkere opties kiezen, van een Indo brekky, tot smoothie bowl of gepocheerde eitjes. Feest! Badkamer en zwembad ook hier on point.

Prijzen: Kleine kamer vanaf 115 USD per nacht en een grote kamer vanaf 135 USD, ook inclusief ontbijt een theemoment! Check de Puri Beji site voor beschikbaarheid en prijzen. En ook voor de B&B geldt een korting van 10%. Moet je wel even mailen naar puribejibali@gmail.com – vermeld dan wel dat je via I Love Bali komt.

puri beji B&B, canggu berawa bali
De living room van de B&B room waarin ik sliep.
puri beji villa, canggu berawa bali
Onze kamer helemaal open bij het zwembad.

10% korting op Puri Beji!

Boeken met 10% korting, zowel op de Villa’s als op de B&B doe je door te mailen naar puribejibali@gmail.com met code: ilovebali. Stuur je me dan een berichtje via Instagram waarin je I Love Bali tagt, als je intens aan het relaxen bent in of bij The Pool?! Vind ik leuk 😉

Enjoy Puri Beji!!!

x Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: