De beste massages, pedi- & manicures in Canggu

Een echte Hollander ben ik ook. Ik leg het je uit. in Nederland neem ik hooguit een keer per jaar een massage. In Bali wekelijks. Doe eens gek, soms wel twee keer per week! Ik vind het in Nederland gewoon te duur, je bent zo 75 piek kwijt voor een uurtje. En in Bali heb je al vanaf 5 euro per uur een heerlijke massage. Jep, daarom een echte Hollander dus 😉

Ook je nageltjes laat je doen voor een prikkie. Heerlijk! Ik durf het soms bijna niet aan het thuisfront te vertellen, maar ik heb een ritueeltje op de maandagochtend: ik begin elke maandag met een massage, pedicure en om de week een wenkbrauwwax. Soms probeer ik wat nieuws, zoals een voetreflexmassage of een cream bath (= hoofdmassage = hoofdorgasme!) Life’s good in Bali!

Laten we voorop stellen dat deze behandelingen sowieso vele malen goedkoper zijn dan in Nederland. Zelfs de ‘dure’ zaken in Bali, zijn nog veel goedkoper dan in Nederland.

Ik deel graag mijn adresjes in Canggu met je, voor de beste massages en andere fijne beautybehandelingen!

De beste massages in Canggu

  1. Therapy Spa: mijn vaste adresje voor die maandagochtend wat ik net met je deelde. Dit is de duurste uit het rijtje salons, maar ook de mooiste en naar mijn idee de beste. Een Balinese massage kost je omgerekend €16. En de quick pedi, ook een favoriete behandeling van me, volgens mijn zo’n €9. Alles gaat ontzettend hygiënisch, fijn, professioneel en ontzettend ontspannen. Therapy, Echo Beach, Canggu. Therapy Spa, Canggu & Seminyak, beste massages in canggu
  2. Chillax: klein, maar fijne beautysalon. Ik ga hier graag heen voor een Balinese massage. Die kost je nog geen €12. Niet zo mooi als Therapy, maar minstens zo lekker! Jl. Munduk Catu No.4, Canggu.
  3. Dream Spa: veruit de simpelste spa van de drie, maar de massages zijn echt goed! Verwacht hier geen fancy gebeuren, het is echt back to basic. Maar ja, wat wil je voor €6 voor een uur. Ogen dicht, en je ziet toch niets 😉 Jl. Pantai Berawa, Canggu, op het hoekje!

>>En laten we de prachtige nieuwe Sophia Spa niet vergeten, waar laatst deze review over verscheen!>>

Sofia Spa, canggu, beste massages in canggu
Sofia Spa

Pedicure & Manicures in Canggu

  1. Voor de allertofste vegan (!!!) nailart moet je bij Maria Curau zijn. Zo te gek deze nailart! Check hier de Instagram voor alle mooie kunstwerkjes. Jl. Munduk Kedungu 45, Pererenan, Canggu.
  2. Therapy Spa, zie hierboven bij massages. Met uiterste precisie gaan die meiden bij je te werk. Je wordt goed in de watten gelegd! Mani’s, pedi’s, quick en uitgebreid. Ze doen het allemaal. Echo Beach, Canggu.

Extra tip: Goldust Spa is ook een waanzinnig mooie salon in Canggu! Ik ben er zelf nooit geweest, maar hoor goede verhalen. Ze schijnen een gezichtsmasker met bladgoud te hebben… hoe cool is dat!

Deel vooral ook jouw favo beautyadresjes met mij! Waar krijg je de beste massages in Canggu? Vind ik leuk 🙂

Liefs

Daisy

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

%d bloggers liken dit: