What I eat in a day in… Berawa

Nadja van Mindful Bali – de allerleukste mindfulness teacher op Bali & goede vriendin – schreef voor I Love Health (het gezonde zusjes van I Love Bali) verschillende blogjes over geluk en zelfacceptatie. Zo begon ze ruim een jaar geleden haar eigen Happiness Project. Niet op Bali? Geen probleem. Je kunt ook een online mindfulness cursus bij Mindful Bali doen – vraag hier een gratis mini mindfulness cursus aan voor een gelukkige en gezonde mind

Dit keer geen mindful blog van Nadja, maar haar eetdagboekje. Ze vertelt waar en wat zij het liefst eet in haar dorpje Berawa, een soort van dorpje in Canggu. Wat je kunt heerlijk eten in Berawa!

What I eat in a day in… Berawa

Nadja: Sinds ik in Bali woon ben ik altijd Canggu fan geweest, maar toen ik eenmaal zwanger was werd het toch echt tijd voor mij om het hipster paradijs met luidruchtige motoren te verlaten. Mijn avondjes dansen in Deus zijn voorlopig even voorbij, dus ik ben verhuisd naar de andere kant van de shortcut: Berawa. En ik moet zeggen, dit bevalt me beter dan ik had verwacht. Ik ben nu helemaal team Berawa! Het heeft niet alleen een heel fijn strand, het heeft ook nog eens fantastische eettentjes! Dit is was ik eet op een typische dag in het weekend in Berawa. Want doordeweeks doe ik ook nog andere dingen dan alleen maar eten. Heus wel.

Ontbijten @ Milk and Madu…

Ik ben de eeuwige fan van Milk and Madu. Het is mijn ultieme ontbijt spot waar ik elke zaterdag mijn vrienden bij elkaar verzamel voor een enorm ontbijt. Het is niet voor niks een van de drukste plekken van Berawa, want de ontbijtkaart is niet te overtreffen! Het enige probleem? Ik kan nooit kiezen, want ALLES is lekker. Luxe problemen noemen ze dat. Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor …

eten in berawa, milk and madu, berawa canggu bali, eieren

cappuccino, milk and made berawa bali, eten in berawa
En natuurlijk om wakker te worden een heerlijke cappuccino, die nu ik mama ben naar een DUBBELE cappuccino is veranderd.

Milk and Madu, Jalan Pantai Berawa 52 Canggu, Bali

Lunch time @ Nude

Van Milk and Madu rol ik vaak naar Nude, mijn favo plekje om te werken en een gezonde lunch te halen. De wifi is hier top en er is een afgesloten ruimte met airco. Fijn! Voor de lunch hebben ze heerlijke en mega gezonde salades, die daadwerkelijk vullend zijn. Mijn favo: zucchini pasta met vega balls en extra kaas erbij. Nog een groene juice en een coconut zodat ik weer energie heb om de dag door te komen. Behalve het heerlijke eten en de goede service is dit ook mijn plek om aan de hitte te ontsnappen aangezien ze de beste airco hebben!

Nude, Jalan Pantai Berawa 33 Canggu, Bali

nude canggu berawa, bali, eten in berawa

Dinner time @ Ulekan

Ik heb een nieuwe favoriete dinner spot: Ulekan. Traditioneel Indo eten, maar dan niet a la de warung, maar a la een fancy restaurant met hele betaalbare prijzen. Als je in Bali bent en echt Indonesisch wilt eten dan is dit de place to be. Als je er bent, vergeet dan alsjeblieft niet de pineapple granita te bestellen, want het is veruit de lekkerste in Bali! Ik ga bij Ulekan altijd voor de viscurry, met extra tempe en corn fritters erbij.

Ulekan, Jalan Tegal Sari 34 Canggu, Bali.

foto van Ulekan Bali, eten in berawa

foto van Ulekan Bali, eten in berawa, nasi campur

Eet smakelijk!

Waar ga jij eten in Berawa? Wat zijn jouw hotspots? Laat het ons weten in de comments, vinden we altijd leuk!

Pssst. Heb jij de ‘What I eat in a day in… Canggu‘ van Daisy al gezien?

Liefs Nadja

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: