3 x goedkoop slapen in Canggu onder €30

Een goedkope bed & breakfast, guesthouse of homestay op Bali hoeft absoluut niets te zeggen over de luxe of service die je krijgt. Sterker nog, vaak zijn de goedkopere accomodaties veel gemoedelijker, sfeervoller en minstens zo luxe als de grote hotelketens. Een goed voorbeeld: deze drie te gekke guesthouses in Canggu, waar je voor nog geen 30 euro per nacht verblijft! Wij zijn groot fan van deze goedkope guesthouses en verblijven hier altijd als we in Canggu zijn. Het leuke van deze guesthouses is dat ze gerund worden door Balinese families. Zo krijg je tenminste echt de Bali vibe mee. We hebben natuurlijk niet voor niets 20u in een vliegtuig gezeten! Goedkoop slapen in Canggu doe je hier!

Goedkoop slapen in Canggu

Canggu Bona Kubu

Dais haar favo stekkie op Bali! Want hier verblijft zij vrijwel altijd wanneer ze in Canggu is. En gelijk heeft ze, want het is een plekje waar je je helemaal thuis kunt voelen. Precies wat de owners ook wilden bereiken. De locatie is perfect: Batu Bolong, de ‘hoofdstraat’ van Canggu, maar dan wel in een rustig zijstraatje, op 3 minuten van het strand. 16 kamers zijn rondom een zwembad gebouwd. De kamers zijn helemaal top: airco, prima badkamertje met warm water, kast, lekker bed, tv en goede wifi. Elke ochtend wordt er een simpel ontbijtje in de tuin geserveerd: vers fruit, Balinese zoetigheden, koffie en thee. Daarnaast heb je dagelijkse room cleaning, een heerlijk zwembad en mega wijds uitzicht over der rijstvelden – wat schaars in Canggu… en dat voor maar 400.000 roepiah per nacht voor een kamer (circa €27,-) Te boeken via Booking.com of rij er ter plekke gewoon heen!

Canggu Bona Kubu Guesthouse Canggu Bona Kubu Guesthouse

Ayox Surf & Stay

Nog zo’n fijn plekje, Ayox Surf & Stay. Deze homestay is van onze local vriend Ayok, die onder andere Dais en mij heeft leren surfen! Vorig jaar opende hij deze homestay. Ik heb er toen ruim een week geslapen. En dat beviel me heel goed! De locatie is perfect: midden in Canggu waar ‘het allemaal gebeurt’, maar toch op een rustige plek en slechts een paar honderd meter van het strand. Dan mis je je zwembad dus niet eens! En ook handig, je hoeft niet op zoek naar een surfleraar, want die heb je dus ook gelijk gevonden: Ayok himself! Het is een simpele homestay met 6 kamers, maar precies goed. Het heeft alles wat je nodig hebt: een lekker bed, fijne douche, goede airco, cleaning en een hele lieve familie die het runt. Je voelt je er mega welkom. Op de muren staan positieve en happy teksten en muurschilderingen. Aanrader dus! En echt goedkoop. Een nachtje kost je slechts 300.000 roepiah (circa €20). Boeken kan via de Facebookpage of via ayokstayandsurf@gmail.com. Doe hem de groetjes van ons!! ayox homestay canggu bali, goedkoop slapen in Canggu

ayox homestay canggu bali, goedkoop slapen in Canggu

ayox homestay canggu bali, goedkoop slapen in Canggu
Life quotes op iedere muur bij Ayox Surf & Stay! Love it!

Lemon Guesthouse Canggu

Tijdens mijn laatste Bali trip moest ik mijn vaste stek Bona Kubu verlaten. Het hele complex was door 1 grote groep geboekt, dus ook ik moest weg! Ik (Daisy) ben toen heel Canggu door gereden op zoek naar een nieuw, fijn plekje voor de laatste 2 weken in Canggu. Het moest minstens zo fijn en leuk zijn als Bona Kubu. En dat bleek best een opgave. In de prijsklasse ‘goedkoop slapen in Canggu’ iets vergelijkbaars vinden, was moeilijk. Ayok was ook vol. Tot ik Lemon Guesthouse vond! Dit is helemaal vergelijkbaar met Bona Kubu. Grote kamers met mega grote badkamers, zwembad in de tuin, fijne familie die het guesthouse runt en op een hele goede locatie in Canggu. Top dus! Wij verbleven hier met veel plezier onze laatste dagen in Canggu. Je boekt Lemon al vanaf 400.000 rph (€27) per nacht, zonder ontbijt en 450.000 rph (€31) inclusief ontbijt. Wil je zonder ontbijt, dan kan dat ook. Geef dat aan bij je boeking. En boeken kan via de Facebook page, of via gagusadicanggu@gmail.com. Zeg gerust dat je via mij komt! Lemon, Jalan Nelayan, Canggu. Lemon Guesthouse, Canggu Bali Tips, goedkoop slapen in Canggu

Laat het je weten als je op een een van deze goedkope guesthouses in Canggu hebt geslapen? Vinden we leuk! Ook jouw tips voor goedkoop slapen in Canggu zijn welkom!

Heb je deze blog met de lekkerste ontbijttentjes in Canggu al gezien?

Liefs,

Mirte & Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

  1. Hi Mirthe en Daisy,

    Ik heb zojuist voor 4 nachten Canggu Bona Kubu geboekt via Booking.com. Hoe is het mogelijk om de 15 euro korting te ontvangen?

    Alvast bedankt voor de reactie

    1. Als je op deze link https://www.booking.com/s/infl0j36 boekt, komt je als het goed is, het scherm van 25 euro korting op Booking.com tegen!
      Je hoeft verder niets aan te klikken dan. Je hotel opzoeken en boeken is voldoende. Na je verblijf krijg je automatisch een mail van booking.com met daarin info over het terugstorten van de 25 euro. Hopelijk lukt het zo! gr. daisy

%d bloggers liken dit: