4 x mooie villa’s in Canggu & Berawa

Canggu is al jaren mijn ‘thuisbasis’ in Bali. Eigenlijk slaap ik altijd bij het zelfde guesthouse, namelijk Bona Kubu of bij het ernaast gelegen Spunky Monkey. Beiden simpel, maar heel fijn. Alles wat je nodig hebt als je veel buiten de deur leeft, vind ik. Maar als er dan vrienden of familie over komen voor een vakantie, gaan we vaak met hen een aantal dagen in een mooi huis of villa zitten. Want eigenlijk heb je voor heel weinig geld, heel veel luxe op Bali. Voor €100 per nacht heb je in Amsterdam een klein vies oud aggenebbis (ja ik houd van overdriijven) hotelkamertje, maar in Bali een super stylish 3 bedroom villa in met private pool. Er zijn zo veel mooie villa’s in Canggu, Berawa en de rest van Bali!? Snap je nu waarom ik zo graag op Bali kom 😉

Miijn favoriete villa’s in Canggu en Berawa!

Te boeken via Airbnb en Booking.com en van beiden heb ik een mooie kortingscode!

  1. Villa Tawa

Alsof je zo uit een Instagram foto van een reis influencers met 1 miljoen volgers komt lopen! Villa Tawa is práchtig en helemaal Bali style ingericht. Drie slaapkamers met aangrenzende ‘buiten badkamers’, heerlijke overdekte lounge en keuken en natuurlijk een eigen zwembad. Te boeken via Airbnb.  mooie villa's canggu, tawa airbnb mooie villa's canggu, tawa airbnb   mooie villa's canggu, tawa airbnb

2. Stylish & Tropical Balinese Villa

Mega dikke, grote villa waar je met 10 mensen kunt slapen. Het lijkt duur, voor Balinese begrippen, met €159 per nacht. Maar deel dat door 10 man en je betaalt nog geen €16 per persoon per nacht. I mean… En dan heb je echt alle luxe die je je maar kunt bedenken. Zelfs ‘staff’ zoals beveiliging en kamermeisjes die je overal mee kunnen helpen. Wat een verwennerij. Echt prachtig! Wij hebben hier enorm genoten met onze groep! Aanrader. Ook heel erg familiy proof met kinderstoel en babybedjes. Te boeken via Airbnb.

mooie villa's canggu mooie villa's canggu mooie villa's canggu

3. Private Pool villa ZIN Resort

ZIN Resort is een werkelijk waar prachtig new boutique resort vlakbij het strand in Canggu. Niet aan de drukke Batu Bolong straat, maar net een straatje paralel hieraan, waardoor het een stuk rustiger is. ZIN biedt diverse kamertypen aan, maar wij sliepen in de Private Pool villa. Wauw! Ook deze villa is weer ontzettend stijlvol ingericht. Totaal anders dan de villa’s in Canggu hiervoor, maar minstens zo te gek. De bedden slapen heerlijk, de tuin met zwembad is goed vertoeven en de douche is ook genieten. Verder nog een klein keukenblokje in de villa, wat altijd handig is. Bij het ZIN Resort vind je ook het nieuwe ZIN cafe, waar we elke dag weer zeer smakelijk aten en misschien wel de beste cappuccino’s van Canggu dronken.

15% korting via I Love Health & I Love Bali

Als je met mijn kortingscode boekt, krijg je 15% korting op je reservering. Dat is toch fijn! Wat moet je doen? Je kunt via de site van ZIN boeken en dan moet je kortingscode ‘ilovebali‘ invullen bij je boeken. Easy peasy. Enjoy!

Lees hier de uitgebreide blog over ZIN Hotel Canggu.

zin hotels private pool villa canggu zin hotels canggu private pool villa

4. Villa Puri Beji

ZIN heeft een iets ouder zusje in Berawa, namelijk ZIN Puri Beji. Nóg zo’n waanzinnige plek om te verblijven in de omgeving van Canggu. Puri Beji heeft twee grote villa’s en een Bed & Breakfast. Wij sliepen zowel in de B&B (aanrader!) als in villa 1, die alleen verschilt van villa 2 met een open i.p.v. een af te sluiten huiskamer. De villa is echt van alle luxe voorzien: grote bedden, fijne badkamers, heel veel ruimte, private pool, staff en super mooi ingericht. Wéér zo’n situatie alsof je zo uit een Instafoto komt stappen 😉 Locatie is ook super, want vlakbij het strand en wel rustig gelegen. Must sleep als je het ons vraagt!

Lees hier de uitgebreide blog over Zin Puri Beji!

Boeken kan direct via de site van Puri Beji. puri beji villa, canggu berawa bali   puri beji villa, canggu berawa bali puri beji villa, canggu berawa bali

Heb jij nog tips voor mooie villa’s in Canggu en Berawa?! Hoor ze graag. Want ik weet zeker dat we nog veel nachtjes in Canggu zullen slapen in de toekomst.

Liefs!

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: