Hotspot // Cafe Organic, Canggu & Seminyak

Inmiddels vind je zowel in Seminyak als in Canggu het altijd fijne Cafe Organic. De mooiste smoothiebowls, belegde broodjes en smoothies bestel je hier. Welk gerecht je ook kiest, bijna alles ziet er uit als een klein kunst werkje. Heel erg Insta-waardig! Daarnaast wordt alles bereid met verse, en biologische ingrediënten en serveren ze enkel vega gerechten. Houden we van bij I Love Bali! Ook zijn de cafe’s waanzinnig leuk ingericht. Het palmboombehang, de bamboestoelen en het Balinese hout, maken het tot een extra bijzonder sfeertje!

Cafe Organic

Wil je ontbijten of lunchen bij Cafe Organic, dan is het handig om even te reserveren of op tijd een plekje te scoren. Want rond de middag zit het hier meestal helemaal vol. Je vindt Cafe Organic in Seminyak aan Jl. Petitenget 99x. En in Canggu aan Jl. Batu Bolong No. 58X.


Ga dus vooral eens voor een heerlijke ontbijtje of lunch bij Cafe Organic langs! En vergeet je Insta-foto niet te maken van de prachtige gerechtjes, met @ilovebali.nl erin getagd. Vinden we leuk om te zien 😉

Heb je de andere blog met Canggu ontbijt hotspots al gelezen? Must read als je een bezoekje brengt aan dit surf paradise!

Liefs Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: