Beach chillings in Uluwatu!

Area's, bingin, uluwatu, uluwatu  /   - 

Mirte was op vakantie in Bali en was niet weg te krijgen uit Uluwatu! Ze sliep in de lekkerste en mooiste hotels en guesthouses en was – zoals we van haar gewend zijn – een ontzettende #fitgirl op Bali. Maar naast al dat sporten in Uluwatu, werd er ook heel hard gechilld. Want dat kan heel goed in Uluwatu! Lees maar mee!

Beach chillings Uluwatu

Bingin Beach

Mijn favo strand: Bingin Beach. Er hangt een super chille surfvibe, je vindt er leuke tentjes als Kelly’s Warung en Bar Ombak (met iedere dinsdag en zaterdag live muziek), en ik kijk er mijn favo sunset. En niet te vergeten, een super goede plek om naar de surf pro’s te loeren;)! Kortom, een heerlijk strand.

Padang Padang surf beach & Thomas beach

Deze twee stranden grenzen aan elkaar, en zijn een stuk rustiger dan Bingin Beach. In tegenstelling tot Bingin vind je hier weinig vertier. Geen (gezellige) restaurantjes of accommodaties pal aan zee. Erg? Helemaal niet.

Rugzak mee, fles water, zonnebrand, iets te knabbelen, én een goed boek erin, en je hebt een heerlijke middag pal aan het strand! Bij de kleine warongs op het strand bestel je een nasi goreng of een kelapa (kokosnoot!).

Sundays Beachclub

Foto: The collective Asia

Klaar met de rust en toe aan iets meer fancypancy stuff? Breng dan vooral een bezoekje aan Sundays Beachclub. Zitzakken op het strand, een chill muziekje op de achtergrond, een fijne zee voor je neus, en een heerlijke kaart maken dit plekje een must go! Je vindt deze beachclub onderaan de cliff van het luxe (en Instagrammable) The Ungasan resort.

Meer toffe beachclubs op Bali? er zijn er genoeg! Lees maar!

ENJOY!

Liefs Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: