3 nieuwe hotspots in Berawa, Canggu

Wanneer Daisy en ik in Bali zijn, zijn we toch het liefst in Canggu. We kennen er de weg. We weten hier precies waar we moeten zijn voor de lekkerste ontbijtjes, lunch, latte’s, of een goede Indonesische hap. Maar waar we het liefst eten? Dat verandert iedere keer weer. Want dit fijne dorpje groeit en groeit. Zo was het tot een aantal jaar terug enkel een straat met hier en daar een restaurantje en wat kleine winkeltjes. Dat is nu wel anders. Het is overal een stuk drukker en de concurrentie wat betreft hippe en goede eettentjes is enorm. Maar doordat het dorpje zich steeds meer uitbreidt, ontdekken ook wij iedere week weer nieuwe en mooie spots om te slapen, eten of chillen. Zo zijn wij tegenwoordig steeds vaker te vinden in Berawa. Dit is het gedeelte dat grenst aan Canggu, maar nog niet zo druk is als Canggu zelf (let op mijn woorden: nog niet;)). In deze blog een aantal nieuwe hotspots in Berawa, die zeker een bezoekje waard zijn.

Je hoeft trouwens alleen maar de shortcut van Canggu naar Berawa te pakken, en je bent er!

Nieuwe hotspots in Berawa

Bali Bowls and Smoothies

Een fruitbowl op Bali, is niks nieuws. Je kunt ze hier in bijna ieder ontbijt en lunch tentje bestellen. Maar de ene bowl is de andere niet, weten wij inmiddels. Sommige zijn minder goed van smaak, te dun van structuur, zien er niet zo mooi uit – en die lat ligt hoog op Bali!! Of ze zijn in verhouding te prijzig. Maar toen Daisy en ik van de week bij het nieuw Bali Bowls and Smoothies ontbeten, waren we alleen al toen we het tentje zagen, onwijs enthousiast. Dit is tof. Dat interieur, zo gaaf! #interiorgoals Eenmaal onze ontbijtjes besteld, klopte het ook helemaal met onze verwachtingen. Goede koffie, heerlijke bowls en een relaxt sfeertje. Aanradertje dus! Ze zijn geopend van ontbijt tot diner.  Bali bowls

Bali Bowls and Smoothies vind je in Berawa, aan de Jalan Segara Perancak.

>>Je vindt in Berawa ook heel veel hotspots voor met kids!>>

Milu by Nook

Nog zo’n nieuw pareltje! Vooral de plek is te gek. Het terras grenst aan de rijstvelden van Berawa waardoor je geen last hebt van de redelijk drukke weg aan de andere kant. Groen, groener, groenst! We like!

Milu by Nook is het nieuwe zusje van Nook in Umelas, bij Seminayk, wat al jaren een begrip is. Het eten is er heerlijk! Voor iedereen. Maar ook de veggies en vegans onder ons kunnen hun hart er op halen. Tip: neem de teriyaki tempeh bowl. Holy moly, mijn nieuwe favo! Ook de turmeric curry was mega yum.

Geopend van ontbijt tot diner. Je vindt Mily by Nook op Jalan Pantai Berawa no. 99, Canggu. milu by nook   milu by nook, hotspots in berawa

3. The Secret Spot

Anyone some delicious (yoghurt) ice cream? Dan moet je dus bij Secret Spot zijn. Hier kun je je eigen ijsje samen stellen, en die is nog helemaal verantwoord ook. Chocolade, strawberry of yoghurt, ze maken het allemaal zelf, van vers fruit, echte chocolade en verse yoghurt. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende toppings. Van homemade granola, kokos en mango tot chocola, chiapudding en verse aardbeien. It’s up to you! Dus ben je in de buurt, koel dan vooral even lekker af bij Secret Spot.

Je vindt Secret Spot aan de Jalan Pantai Berawa 44.  Secret Spot, hotspots in berawa

>>Psssst! Je kunt in Berawa ook heerlijk naar de spa!>>

Wat zijn jouw favo hotspots in Berawa? Laat het ons weten in de comments! xx

Liefs Daisy & Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

%d bloggers liken dit: