5 x de leukste, nieuwe hotspots in Canggu!

Het is bijna niet meer bij te houden. Wekelijks openen te gekke, nieuwe hippe zaken in Canggu. Van beach clubs, tot restaurants, cafés en leuke winkels. Als foodie zijn al die nieuwe food hotspots natuurlijk een zegen. Er zitten werkelijk waar te weinig maaltijden in een dag om alles te proberen. Maar na weer bijna 2 maanden Bali, kan ik absoluut weer een paar toppers aan mijn favoriete hotspots in Canggu lijstje toevoegen!

>>Lees hier alle blogs over Canggu>>

Nieuwe hotspots in Canggu

  1. The Mocca

Je zou er zo langsrijden, omdat het in een achteraf steegje zit, maar doe dat vooral niet! The Mocca barst van de waanzinnige hoekjes voor de allerleukste vakantiekiekjes. Van jou of van je eten, jij zet alles mooi op de gevoelige plaat bij e Mocca. Dan het eten. Ook heerlijk! De smoothie bowls zijn goed, het ontbijtje met zalm en avocado is een topper en de lemon squash is ijskoud en intens zuur (mmm!). Waar? In een zijstraatje van Batu Bolong, vlakbij het strand.

2. Copenhagen Canggu

All day brunching bij Copenhagen Canggu! Je krijgt een menu met daarop een lange lijst met brunch opties, waarvan je er 3 of 5 kunt aankruisen. Zo stel je zelf je brunch platter samen. Mijn favorieten: de dragonfruit smoothie bowl, Deens roggebrood, avocado en een eitje. Waar? Vlakbij Echo Beach, Canggu.

3. Bangkok Hustle

Zo! Hier heb ik misschien wel twee van de lekkerste salades van de afgelopen weken gegeten: de green papaja salade en de pomelo salade. Beide lekker spicy en zo’n heerlijke, typische Thaise dressings. Loempia lover? Hier bestel je next level loempia’s! Waar? Berawa, Canggu.

4. Parachute

Wauw! Mooie zaak zeg. Alles klopt bij Parachute. Het is overdekt, maar toch open dankzij het ‘dak’ van parachutestof. Een fantastische plek voor een date of gewoon een drankje met vrienden. En daarna blijf je gewoon voor een lekker hapje eten. Waar? Berawa, Canggu.

5. The Avocado Factory Avocado-lovers opgelet! Alles is hier met avocado. Van hummus en smoothies, tot pancakes en salades. En ze maken de mooiste avocado rozen. Erg Insta-waardig, dat snap je… Waar? Canggu!

Wat zijn jouw favoriete hotspots in Canggu?

Liefs! Daisy

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: