Must do // Sporten bij Wanderlust Crossfit Canggu

berawa, canggu, canggu, Sport  /   - 

Op Bali kun je van alles doen op het gebied van sport. Denk aan surfen, mountainbiken, bootcampen, fitness, dansen en yoga. Maar wist je dat je op Bali dus ook heel goed kunt crossfitten? Sterker nog, sporters van over de hele wereld brengen een bezoekje aan de Wanderlust Crossfit Canggu, omdat ie gewoonweg heel goed is.

>>10 x makkelijke surf spots in Bali>>

Crossfit, wanderlust crossfit canggu
Even een prachtige handstand voor de foto, na een heftige maar hele leuke workout @Wanderlust!

Wanderlust Crossfit Canggu

Wanderlust is dé leukste en tofste crossfitbox in Canggu, wat zeg ik, van heel Bali! Deze gym is van de bekende spierbundel Dave Driskell. Het is niet zomaar een crossfitbox. Hij is onwijs groot, en ook nog is heel tof om te zien. Voor een goede krachttraining ben je hier zeker aan het juiste adres. Meters lange crossfit rekken, rijen met allerlei soorten en maten dumbells en barbells, en super goede coaches, zorgen er voor dat jij je flink in het zweet werkt! Maar gelukkig hebben ze ook een hele fijne bar, waar je na afloop een heerlijk koude kokossnoot, energiereep of eiwitshake kunt bestellen. Heel fijn!

Prijzen & adres

Voor omgerekend 14 euro kun je hier helemaal stuk gaan tijdens een wod (workout of the day). Ook als je nog niet eerder aan crossfit hebt gedaan, ben je meer dan welkom. Wat overigens helemaal aansluit bij de crossfit mentaliteit. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau, en dat maakt het zo leuk!

Je vindt Crossfit Wanderlust in Berawa, Canggu aan de Jalan Raya Padonan No.6

Wanderlust crossfit

>>Meer over sporten in Canggu!>>

Wat doe jij het liefst aan sport als je op Bali bent? Welke gym is jouw favoriet?

Liefs Mirte

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: