Nieuwe Canggu hotspot // Give Cafe

Area's, canggu, canggu, Food, hotspots, lunch, ontbijt  /   - 

Dit keer geen Canggu update van Daisy, maar van mij, Julia. Ik loop voor een half jaar stage op Bali en geniet ontzettend van het heerlijke eiland! Wat is er nu leuker dan mooie tips, hotspots en bezienswaardigheden delen waar je helemaal vol van bent? Vandaar dat ik deze gastblog schrijf, met af en toe eens wat updates uit Canggu waar ik woon, of de omgeving waar ik ook fijne tripjes maak! Afgelopen weekend heb ik Give Cafe bezocht, en dat is zéker een aanrader! Oh en vegans opgelet, deze pracht plek is 100% plantbased!

KYND community en Give Cafe

Het Give Cafe is een zusje van Kynd in Seminyak. Beiden zijn volledig plantbased en helpen graag om ons wat bewuster om te laten gaan met de keuzes die we maken rondom eten en drinken. Een gezonde levensstijl voor jezelf én voor de wereld, dat is wat ze hun gasten graag bijbrengen. En dat doen ze op de meest stijlvolle én (letterlijk) smaakvolle manier. give cafe canggu

Give Café Canggu

Elke euro (of elke Indonesische Rupiah) die je uitgeeft bij Give, heeft een bestemming. Give is namelijk volledig non-profit en geeft iedere maand de behaalde winst aan een doel of organisatie die het op dat moment hard nodig heeft. Met de opbrengsten worden uiteraard eerst alle reguliere kosten gedekt, maar de daadwerkelijke winst gaat iedere maand naar 3 verschillende goede doelen. “We strongly believe that when you have more than you need, you should build a longer table – not a higher fence.“ is hoe ze dit zelf prachtig uitleggen. Een bewust restaurant bezoekje kun je het dus wel noemen, hoe mooi is dat?

Non-profit, vegan én heerlijk!

Iedere maand worden er 3 goede doelen gekozen die een impact maken met het werk wat ze doen. Na bestelling in het café krijg je een symbolische munt, die je in één van de drie donatieboxen kunt doen. Zo kies je dus zelf waar jouw besteding naar toe gaat! Het gaat niet om baanbrekend hoge donaties, maar gewoon om de kleine beetjes die je kunt missen, terwijl je geniet van deze mooie tent en het heerlijke eten.

Give love, give hugs, give time, give knowledge – #GIVEMORE

Een lust voor het oog, een lust voor het hart én een fijne menukaart. Van heerlijke smoothiebowls, koffietjes en matcha, tot aan pancakes en toast. Alles met even veel liefde en aandacht uitgekozen en gemaakt. Zelf genoot ik van een smoothiebowl en een iced matcha latte, maar na een praatje met mijn buurvrouw kan ik jullie ook zéker de pancakes aanraden. Mocht een verblijf in Canggu op jouw planning staan, dan zou ik hier zeker even een kijkje nemen! give cafe canggu

Je vindt Give Cafe op Jalan Padang Linjong no. 85, Canggu.

>>Meer Canggu hotspots vind je hier!>>

Liefs,

Julia

Wil je meer van Julia en Bali weten? Volg haar dan op instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: