7 x Uitgaan in Canggu // Waar moet je wanneer zijn!? Hier!

Area's, canggu, More Bali  /   - 

Naast sporten, relaxen en shoppen, kun je op Bali dus ook heel goed uitgaan. Van gezellige kleine barretjes tot grote en luxe beachclubs. Zo ook in Canggu. Bijna iedere dag van de week kun je wel terecht bij een strandtent, restaurant of bar voor wat gezelligheid, een lekkere cocktail en goede muziek. Uitgaan in Canggu kun je als de beste! En waar je dan precies moet zijn, en wanneer, dat gaan we je vertellen in deze blog!

Special thanks to Lars, die de party-game in Canggu wel heeft uitgespeeld en ons haarfijn heeft uitgelegd waar je, wanneer moet zijn in Canggu. You’e the best xxx

Uitgaan in Canggu doe je hier!

Maandag

Luigi’s: Dit is een vrij nieuwe pizzeria in Canggu. Naast lekkere pizza’s (voor een klein prijsje) kun je op maandag ook genieten van live muziek, een hoop gezelligheid en kan er worden gedanst.

foto van Luigi's Hot Pizza Bali.
Luigi’s.

Dinsdag

Pretty Poison: Wie vroeger fan was van de skateserie Rocket Power, vind Pretty Poison ongetwijfeld geweldig. Maar ook als je niets met skaten hebt, is Pretty Poison en bezoekje waard. Onder het gebot van een drankje kun je genieten van professionele skaters die hun kunsten laten zien in een leeg gelopen zwembad. Daarnaast is er muziek en hangt er een hele relaxte vibe.

Afbeeldingsresultaat voor pretty poison
Pretty Poison (bron: tripadvisor)

Woensdag

Old Man’s: Muziek, dansen, cocktails en heel veel gezelligheid, dat vind je op woensdag gegarandeerd bij strandtent Old Mans. Vanaf 17u is het hartstikke druk, want: happy hour tot 18u! En dat blijft de rest van de avond zo. Ook kun je je beerpong skills testen, tijdens de wekelijkse wedstrijd op woensdag! Wie niet aan de peerpong deelneemt, staat te dansen op dansvloer.  Liever gewoon relaxen met een drankje, dan pak je gewoon een van de zitzakken of picknicktafels. En vergeet geen foto te maken voor dé bekendste muur van Canggu! Leuk voor je Insta! 😉 old mans

Donderdag

Pretty Poison: Same thing, different day.

Vrijdag

The Lawn: Als het even kan, zijn wij iedere vrijdag van de partij hoor. Na een mooie zonsondergang kun je hier op vrijdag lekker blijven voor een gezellig avondje. Van 19.00 tot 23.00 uur is er happy our. Oftewel, drankjes voor de helft van het geld! Dat maakt de avond nóg leuker ;). Naast de lekkerste espresso martini’s met witte chocolade krullen (je leest het goed: witte chocolade krullen!) en andere fijne cocktails, is er muziek, hangt er een goede sfeer, kan er gedanst worden of kun je lekker relaxen op een zitzak. Aanradertje!

Afbeeldingsresultaat voor the lawn canggu
The Lawn (bron: tripadvisor)

Zaterdag

Old Man’s: Same thing, different day. Maar geen beerpong 😉

Pretty Poison: Same thing, different day.

Luigi’s: Same thing, different day.

Zondag

Deus: Zeg je zondag, dan zeg je Deus op Bali. Op zondag is er bij Deus (bekend van het kleding/surf/motor merk) hele goede live muziek in de tuin en komt heel hipster Canggu en omstreken even gezellig een drankje doen. Ook is de winkel open, en kun je dus ook even lekker rondneuzen tussen alle toffe spullen. Of je eet vooraf een hapje in het restaurant.

Old Man’s: Same thing, different day.

>>Meer Canggu tips vind je hier!!>>

HAVE FUN!

Liefs Daisy & Mirte

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: