Fit op Bali // Sporten in Uluwatu doe je hier!

Terwijl het in NL nu toch echt herfst begint te worden, geniet team ILB nog even van de zomer zon. Mijn drie weekjes Bali zitten er al weer even op. Maar de 5 weken van Daisy zijn as we speak in volle gang. Dus voorlopig nog genoeg Bali spam op Insta en op I Love Bali. Zo blijft het ook een beetje zomer in Holland! 

Uluwatu

In tegenstelling tot andere jaren vond ik het nu wel eens fijn om niet het hele eiland over te hoppen. Drie weken lang heb ik een heerlijke tijd gehad in Uluwatu, mijn favoriete deel van Bali. Je vindt hier mooie stranden, goede golven, rust en prachtige natuur. En niet te vergeten, de surfvibe die Uluwatu ademt. Van shops tot bars en toffe homestays, bijna alles heeft een link met surfen. Ik hou er van!

In mijn eerste blog deelde de allerleukste slaapplekken in Uluwatu. . In deel twee, hieronder, lees je mijn sport + relax tips.

Sporten in Uluwatu

Bali Training Centre 

sporten in uluwatu, bali training centre

Hier was ik zo’n beetje iedere ochtend te vinden: Bali Trainings Centre (BTC). Wat een fijn gym is dit. Van bokslesjes en yoga tot HIIT en krachttraining, ik heb alle lesjes gedaan. Deze groupfocussed sportschool is in het leven geroepen door Jake Illing, een mega sportieve hunk from the Gold Coast. Of je nu beginner bent of fanatiek sporter, Jake zorgt ervoor dat ieder zijn of haar uitdaging vindt in de les. Wil je een beetje in shape blijven / komen tijdens je vacay, dan is dit zeker een must go! Lesje meedoen? Je kunt je voor de les gewoon inschrijven en ter plekke betalen (+/- €10,00 per les). 

Je vindt BTC naast The Cashew Tree aan de Jl. Pantai Bingin.

Morning Light Yoga 

sporten in uluwatu, morning light yoga bij mana, uluwatu surf villas

In Nederland ben ik geen enorme yoga fan, maar hier op Bali vind ik het heerlijk. En dan vooral op deze plek, omringd met groen en een waanzinnig uitzicht! De temperatuur, de omgeving, het geritsel van de bladeren en een fijne docent maken het voor mij heel aangenaam hier. Iedere dag om 7.30 uur en 16.00 uur is er een yogales te volgen. 

Je vindt Morning Light Yoga naast Uluwatu surf Villas aan de Jl. Pantai Suluban. 

The Temple Lodge 

sporten in uluwatu, the temple lodge, yoga

Boven op de cliff van Bingin Beach vind je The Temple Lodge. Een super mooie accommodaties waar ze dagelijks ook yoga geven. Ook hier kun je gewoon binnenlopen en ter plekke betalen voor je les. De prachtige plek, het uitzicht en de goede teachers maken het voor mij een fijne yogaspot.

Je vindt The Temple Lodge aan de Jl. Pantai in Bingin.

Na al dat harde sporten in Uluwatu moet er natuurlijk ook heel erg gerelaxt worden he? In mijn volgende blog, Uluwatu deel 3, deel ik mijn favo spots voor ultieme beach chillings! Stay tuned!

Meer Uluwatu blogs en leuke info over deze regio vind je hier!

Meer sportieve dingen op Bali vind je hier!

ENJOY!

Liefs Mirte

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: